Hirdetés

Rydermark, az új teszt program

|

A 3DMark tesztprogram számít a legelterjedtebb alkalmazásnak, amivel a videokártyák teljesítményét mérni lehet, de hamarosan megjelenik egy új rivális, ami akár meg is szorongathatja azt.

Hirdetés

A Rydermark teszt program rengeteg funkcióval rendelkezik majd, ami a videokártyák teljesítményének pontos behatárolásához szükséges is lesz. A funkciók között megtaláljuk a Shader model 2.0 és 3.0 támogatást, hamarosan pedig a DirectX 10-es VGA tulajok a SM 4.0 támogatást is megkapják hozzá. A program a Sahara grafikus motort használja, ami a következőket tartalmazza: parallax occulsion mapping, 64-bites high dynamic range fényeffektek anti-aliasing funkcióval, soft shadows, GPU-accelerated 3D particle systems, dynamic reflections és refraction, teljes motion blur, depth-of-field, nagy felbontású textúrák és 5.1 surround hang. A program megjelenése még bizonytalan, de a fejlesztők szerint már majdnem készen vannak vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)