Hirdetés

Runes of Magic - bejelentettek két elf classt

|

Már egy ideje tudjuk, hogy szeptembertől Taborea földjén már elfekkel is kalandozhatunk - de eddig nem tudhattuk, mik lehetünk velük.

Hirdetés

A Runes of Magic két új elf klassza nem más lesz, mint a Warden és a Druid. Mindkettőt a természethez való közelisége definiálja - ez hatással van speciális képességeikre is. A wardenek a természet szellemének erejét hívhatják segítségül és képesek összekapcsolódni az erdős vidék fáival, amelytől erősebbek lesznek. Ezért mindig egy kisérővel harcolnak, amely növényi eredetű és a természet erejét segít fókuszálni a wardennek. Kisérőjének hála a warden szinte minden harci szituációhoz jól adaptálódik.

A Druida képességei elsőre az ember máguséra hasonlítanak, de ereje nemcsak romboló varázslatokból áll. Számtalan támadási fajtát és gyógyító varázslatot ismer. Egyedi tulajdonsága a természet erejének kihasználása. A druida összegyűjti az erőt önmagában csata közben, így speciális képességekhez jut, amely más képességeket erősíthet. Emellett nagyon sokoldalú mágia-kínálattal rendelkezik támadó, gyógyító és támogató varázslatokat használva.

Mindkét elf klassz különböző skillekkel rendelkezik, amelytől életveszélyes ellenfelek lesznek - azonban a mi csapatunk tagjaként talán még hasznosabbak lehetnek. Például a warden képes előidézni tüskés iszalagot az ellenfelek körül, amely minden másodpercben sebesülést okoz nekik, míg egy csapatos szituációban a druida képes a csapat tagjainak támadási sebességét növelni.

A Runes of Magic  ‘The Elven Prophecy’ megjelenése szeptemberben várható. További információ az új klasszokról itt.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)