Hirdetés

ROG Rampage II extreme alaplap!

|

Az ASUS mai nap jelentette be hivatalosan legújabb prémium alaplapját a ROG Rempage II Extreme-t.

Hirdetés

Az alaplap a ROG (Republic of Gamers) szériába tartozik, tehát kielégíti a hardcore gamerek és tuningosok igényeit is. Az alaplap magában hordozza a legújabb technikai megoldásokat és építési elemeket. A lagújabb Intel Chipset, a 3 kártyás és Quad SLI, illetve a Quad CrossFireX technológiák biztosítékot adnak az igen kiemelkedő teljesítmény elérésére. Az új lap fel van vértezve a ROG Extreme Engine technológiával, ami több szakaszos tápellátást biztosít. A CPU számára 16 fázisú, míg a memóriáknak és az északi hídnak 3 fázisos a tápellátása.

hiperoxid.jpg
A ROG Rampage II Extreme rendelkezik a TweakIT and ProbeIT túlhajtási funkciókkal is, valamint a kapcsolók alatt külön feszültség mérési pontok is helyet kaptak. Az alaplap hivatalos és végleges specifikációját és képeit az alábbi linken találjátok:
(http://www.computermode.hu/index.dw?mit=80&hir_kat_id=1&hir_id=348
)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)