Hirdetés

Rock Band 3 - megjelenési dátum, előrendelői akciók

|

A Harmonix nyilvánosságra hozta a Rock Band széria harmadik részének megjelenési dátumát, a platformokat, és a különböző oldalak előrendelési akcióit.

Hirdetés

A Rock Band 3, mint azt tudjuk, a már meglévő kiegészítők mellé egy szintetizátort is behelyez, úgyhogy újfajta szórakozásra számíthatunk.

A Rock Band harmadik része október 29-én jelenik meg Európában PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és Nintendo DS-re. Több oldal más más előrendelői akcióval kecsegtet: akik az Amazon.com-on rendelik elő a Rock Band 3 PS3, Xbox 360 vagy Wii verzióit, azok egy exkluziv játékbeli gitárral lesznek gazdagabbak, de a PS3 és Xbox 360 előrendelők emellé még 20 dolláros kedvezményt kapnak bármilyen jövőben vásárolt játék árából. A másik, amit elárultak, hogy a játékot a GameStop-nál előrendelők egy exkluziv DLC-vel lesznek gazdagabbak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)