Hirdetés

Rock Band 3 - jönnek a billentyűsök!

|

Erre csak azt tudom mondani - na végre!

Hirdetés

Amikor még csak a Guitar Hero nyomult a ritmuszenei játékok piacán, akkor még megértettem, hogy nem tudunk billentyűsökön játszani....

De amióta a Guitar Hero bandásodott, illetve a Rock Band megszületett sosem értettem, hol marad a billentyűsök támogatása?

Mert kétségtelen, hogy rengeteg elképesztően jó zenekar létezett a világban billentyűsök nélkül - lásd AC/DC, Police, Kiss, Red Hot Chilli Peppers, sőt a komplett Grunge és Punk élvonal... (s persze még napestig sorolhatnám).

Azonban a billentyűst használó rockzenekarok száma sem csekély, sőt... Deep Purple, Pink Floyd, Dream Theater, Emerson, Lake and Palmer, Yes, Toto és itt is még millió egyéb banda jöhetne szóba...

Egy a lényeg, egy ügyes kollega a Rock Band: Green Day demo megtekintése közben egy teaser videót látott a Rock band 3-ból, amelyből kiderült, hogy a gitárok, a dob és a háromszólamú vokál mellé bekerül a játékba a billentyűsök támogatása is.

Egyelőre nem tudni, hogy a sztenderd MIDI billentyűzetek megfelelőek lesznek-e vagy erre is lesz fröccsöntött változat. Sőt, azt sem tudni, hogy vajon egy olcsó műanyag billentyűzeten lesz majd öt színkód, és úgy kell majd nyomkodni, vagy esetleg tanítani is fog valamennyi billentyűzetes játék-tudást. Minden kiderül majd, amikor megjelenik a Rock Band 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)