Hirdetés

Ritual: új seprű halkan seper...

|

A Ritual Entertaiment bejelentette, hogy Ken Harwardot választották a kiadó stúdió vezetőjének. Harward korábban programozóként dolgozott a Ritualnal. "2007 nagyszerű év lesz számunkra, ugyanis befejezzük jelenleg futó projectjeinket és újakba kezdünk" - olvashatjuk "az év legsemmitmondóbb nyilatkozata" díjra nagy eséllyel pályázó beköszöntőt az új vezetőtől.

Hirdetés

A friss kinevezés kicsit furcsa, ugyanis Steve Nix, a nemrég kilépett Ritual alkalmazott CEO volt és nem stúdió vezető, illetve a Ritual arról sem volt hajlandó semmit nyilatkozni, hogy Tom Mustaine, a Ritual egyik alapítója és elnökhelyettese miért lépett ki.
Ami pedig a legtöbb játékost a legjobban izgat, hogy mi lesz a Sin Episodes-ok sorsa... nos a Ritual az újságírók többszöri megkeresésére ellenére erről is "nagy bölcsen" hallgatott...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)