Hirdetés

Ritka lesz a The Walking Dead Collector's Edition

|

A Telltale-féle The Walking Dead játéksorozat még év vége előtt a boltok polcaira kerül, a limitált kiadást viszont csak a legszerencsésebbek szerezhetik majd be.

Hirdetés

Bár ha jobban belegondolunk, sajnos a sima dobozos kiadás megjelenése sem garantált, hiszen a Telltale-féle Jurassic Park sem érkezett meg Európába.

Ennek ellenére bízunk abban, hogy a The Walking Dead bolti megjelenésének útjába semmi nem állhat, és ha minden jól megy, mindössze harminc dollárért, azaz alig több mint hatezer forintért szerezhetjük be a mind az öt epizódot tartalmazó csomagot. A gyűjtői kiadással más a helyzet, az ugyanis csak és kizárlóag a GameStop kínálatából lesz rendelhető, onnan is csak nagyon limitált példányszámban. A hetven dolláros pakk a játék mellett tartalmazza a képregénysorozat első 48 füzetét is (azaz a Compendium One csomagot, ami egyébként 59.99 dollárba kerül), doboza pedig egy Charlie Adlard által illusztrált gyönyörűség. Már amennyire egy rakat zombi gyönyörűvé tehet egy dobozt. A boltba minden bizonnyal csak a PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadások kerülhetnek, a PC-sek és a Mac-esek ne is számítsanak ilyesmire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)