Hirdetés

Revolution: The 25th Anniversary Collection - egy csomagban az összes Broken Sword és sok más (videó)

|

A kalandjáték műfaj igazi klasszikusait jegyző Revolution Software egy komoly gyűjteményt ad ki a stúdió fennállásának 25. évfordulója alkalmából, ami néhány különleges ajándékot is tartogat.

Hirdetés

Már több mint negyed évszázada, 1990-ben alakult a brit Revolution Software. Ezt ünneplendő jön egy gyűjtemény, amiben a Broken Sword-sorozat mind az öt része megtalálható lesz, a Lure of the Temptress-szel, az In Cold Blooddal és a Beneath a Steel Sky-jal egyetemben.

Ehhez pedig további király ajándékokat csomagolnak, például egy Beneath a Steel Sky képregényt, amit Dave Gibbons készített, aki a Watchmen megalkotásában is részt vett és egy Superman-füzeten is dolgozott. Gibbons és Angus McKle emellett egy képregényes tudástárat is készítenek a Broken Sword 1-hez, 2-höz és 5-höz, a legendás kalandjáték-sorozat zenéiből pedig kapunk egy teljes gyűjteményt egy kardalakú pendrive-on, és válogatás CD-n is. Továbbá a csomag részét képezi négy darab kétoldalas poszter és egy idővonal, ami eddig soha nem látott anyagokkal és egy hatrészes dokumentumsorozattal mutatja be a stúdió kalandos történetét, melybe az alábbi trailerben is nyerhetünk némi betekintést. A Revolution: The 25th Anniversary Collection holnap jelenik meg az Egyesült Királyságban, és reméljük, hozzánk is eljut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)