Hirdetés

Resident Evil 5 gyűjtőknek

|

Manapság minden valamirevaló játékból kiadnak egy többnyire igényes összeállítást tartalmazó gyűjtői csomagot is.

Hirdetés

Legalábbis ezt gondolná az ember, de bármilyen furcsa a PS3 exkluzivitást élvező Killzone 2-jére nem igaz a fentebb tett megállapítás. Én csak furcsállom, hiszen a gyűjtői szenvedélyre mindig érdemes apellálni, de a Sony biztos jobban tudja.
Szerencsére a Resident Evil ötödik epizódjára várakozó rajongók ettől megkíméltetnek, vagyis némi extra pénzmagért cserébe egy minden hájjal megkent, akarom mondani, remek tartalmakkal telepakolt batyut kapnak. Szó szerint!
Maga a játék (mármint a korong) egy díszes fémdobozban kerül elhelyezésre. Mellette találjuk majd a bónusz lemezt is, amin a werkfilm, egy digitális képtár, s a Resident Evil Degeneration film előzetese látható. Kapunk még egy Tricell táskát, egy Chris Redfield figurát, egy BSAA felvarrót, s egy kijuju nyakláncot.

resi5coll.jpg


A megjelenés PS3-ra és X360-ra március 12-én esedékes Japánban, egy nappal később pedig a világ többi pontján. Demózni pedig a jelenlegi tervek szerint csak az X360 tulajok fognak, igaz, a két pályát tartalmazó kóstoló csak a január 26-án kezdődő hét folyamán lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)