Hirdetés

Rekordsebességgel fogy a Wii!!

|

Még maga a gyártó is kezd meglepődni azon, hogy mennyire népszerű az általa kitalált, napjainkban kapható legolcsóbb next-gen konzolja.

Hirdetés

A Nintendo büszkén és boldogan jelentette, hogy az Amerikában alig másfél hete megjelent konzoljukból, nyolc nap alatt több, mint 600 ezer (!) darabot értékesítettek. Ez, gyors számítások szerint körülbelül annyit tesz, mintha másodpercenként közel egyet adtak volna el - nyilván csak munkanpokban számolva.

Ezt a statisztikát nyilván tovább növeli majd az európai, és további kontinensen történő bevezetése.
A szép számok ezzel nem állnak meg, ugyanis az etalonnak tartott The Legend of Zelda: Twilight Princess-ből is elfogyott már 454 ezer darab. Ez azt jelenti, hogy az eladott konzolok 75 százalékához megvették ezt a játékot! Szép teljesítmény, nemde?

Kiváncsian várom ezután is a statisztikákat, valami azt súgja, hogy bizony ez minden idők egyik legsikeresebb konzolja!

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)