Hirdetés

Reggelt! 2010. 02. 11.

|

Reggeltet' mindenkinek! Ma talán nyomdába megy az új GameStar, így nagy hajtás várható. Nekünk.

Hirdetés

Vonaton utazik egy magyar házaspár és egy angól férfi.A házaspár nekiáll falatozni,kinálják az angólt is.-Sonka,vegyen belöle!-No,please-feleli az angól.Két perc múlva:-Alma is van.. -No please. Erre a feleség azt mondja a férjének:-Tudod,milyen sokat jelent az angoloknak az illem,biztosan azért nem kért semmit,mert nem mutattál be engem. Férj az angolnak mutatja:-A feleségem.-No,please

-Képzeld,a feleségem válni akar! -Miért? -Nem tudom...Pedig reggelente még a kávéját is az ágyba vittem...neki csak meg kellett darálnia...

Egy csúnya nőnek lehet három kívánsága.
- első kívánsága: legyen 100 millió a számláján. így is lett.
- második kívánsága: legyen egy szép kocsija.
- harmadik kívánsága: egyetlen pasi sem tudjon neki, ellen állni.
így is lett. Igy lett a csúnya nőből csapolt sör.

Mit játszanak Csernobilban?
- ???
- Radioactivity-t!


Egy hétéves kislány bemegy az állatkereskedésbe:-Jó napot bácsi,tartanak nyulat? Az eladót teljesen meghatja a kislány jelenléte,majd lehajol,hogy egy szintbe legyen vele,és mézes-mázos hangon megkérdi:-Milyen nyuszit szeretnél,te kis édes:fehéret piros nagy szemekkel,esetleg fekete szörüt,vagy barnát nagy lompos fülekkel? A kislány csípöre tett kezekkel:-Szerintem az óriás pitonomnak k*rvára tökmindegy!

Egy fájdalomtól megtört asszony állít be a temetkezési vállalkozóhoz.
Meghalt a férjem, és szeretnék egy koporsót rendelni. Milyen feliratokat tud ajánlani?
- Hát kérem - mondja a vállalkozó -, szoktunk olyat, hogy: "Nyugodj békében", vagy: "Találkozunk a túlvilágon".
- Jó, rendben van - mondja az özvegy. - Akkor azt Irják a koporsóra, bogy: "Nyugodj békében, amíg találkozunk a túlvilágon."

Hazaérkezik a székely fiú, benyit a házba és földbe gyökerezik a lába. Ott találja a nagymamáját teljesen szétmarcangolva, csupa vér minden. Teljesen feldúlva továbbmegy a következő szobába ahol ugyanilyen állapotban találja az anyját. Kétségbeesetten berohan a következő szobába, ahol ott ül az apja ugyancsak csupa vér, és egy hatalmas vágás van az arcán.
- Mi történt édesapám?
- Hát fiam, bejött a medve szétmarcangolta az anyósomat, meg édesanyádat nekem meg széthasította az arcomat.
- Úristen! És nem fáj?
- Csak ha nevetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)