Hirdetés

'Reggelt!

|

Végre megláthattuk mozgás közben is a Fallout 3 világát, ami, ahogy az várható volt, megosztotta a rajongókat. Akinek tetszettek a képsorok, azok még jobban várják a 2008-as megjelenést, ami sajnos még nagyon messze van, ám addig is tessék olvasgatni a mai híreket, hátha akad itt még valami finomság a játékról :).

Hirdetés

Unatkoznak a cowboyok a kocsmban. Megszlal a fiatal cowboy: - Egy dupla whiskyrt mutatok nektek valamit! Megkapja a whiskyt, erre letolja a nadrgjt s pattint egyet az ujjaival. A farka rgtn felll. Ekkor tapsol egyet, s a farka elernyedve visszahullik. Hatalmas siker, mindenki gratull. Megszlal erre a sarokban a nyolcvan ves regap: - Fik, egy veg whiskyrt n is megcsinlom! risi rdeklds, krlfogjk az reget. Az kigombolja a sliccet s pattint egyet - semmi. Mg egyet pattint - semmi. jra pattint, mire lassan felll a farka. Erre elrntja a pisztolyt s a publikumra fogja: - Aki tapsolni mer, lelvm!!!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)