Hirdetés

'Reggelt!

|

A tegnapi vihar jócskán okozott károkat az országban, sok helyen áram nélkül hagyva a házakat. Ma már biztos nem lesznek ilyen gondok, így nyugodtan lehet böngészni az oldalon. Egy örökzöld viccel indítunk, de rögtön utána jönnek a friss hírek, holnap pedig, ha minden igaz már az új GameStar magazinhoz is hozzájuthatunk végre!

Hirdetés

Egy riporter felmrst kszt az egyetemen, hogy ki mennyi id alatt tudna megtanulni japnul. Elszr az reg profot krdezi meg: - Ht, ha igazn belevetnm magam a munkba, egy-msfl v biztos elg lenne. Megkrdezi a tanrsegdet. - Egy kis munkval biztos sikerlne 9-10 hnap alatt. Meglt egy dikot, aki pp egy halom knyvvel a kezben megy a knyvtr fel, s neki is felteszi a krdst. Mire a src: - Mirt, holnap zrthelyi ???
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)