Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes hétfőt mindenkinek! Jobb kezdete nem is lehetne a hétnek. Leszámítva azt, ha nem lennék megfázva, ha lenne otthon netem, és ha nem lennék ennyire éhes. Szóval ezeket leszámítva minden frankó, mert napokon belül megjelenik az új GameStar magazin, ismét csomó extrával a GSTV-ben, meg persze a nyomtatott oldalakon is. Hírek egyelőre szokás szerint nincsenek.

Hirdetés

A tanítónéni a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek. - Az elsõ kismalac bekopogott egy emberhez, hogy téglát kérjen tõle. Mit gondoltok, mit mondott erre az ember? - Én tudom, tanítónéni! - jelentkezik Móricka. - Na, mit mondott? - Vazzeg, egy beszélö malac!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)