Hirdetés

'Reggelt!

|

Jelentem, kedd van! Ha minden jól megy, éjfélig az is marad. Hamarosan leadjuk a januári GameStar magazint, úgyhogy napokon belül látni fogtok egy kis GSTV előzetest az oldalunkon. Előre csak annyit mondanék, hogy ismét felülmúltuk magunkat, nem csak tartalom, hanem a műsor hossza tekintetében is. A többiről majd később...

Hirdetés

Vizsgzik a szke n a fiskoln. A teszt igaz-hamis krdsekbl ll. Nem tud dnteni, elvesz egy pnzrmt. Ha fej akkor igaz, ha rs akkor hamis. gy doblgatja a pnzrmt. Fl ra alatt a tbbiek kszen is vannak. Eltelik mg fl ra, s a szke mg mindig doblgatja a pnzrmt. Odamegy a tanr s ezt mondja: - Mi ezen a nehz, hiszen a tbbiek mr fl rja vgeztek?! Mire a szke: - n is kszen voltam akkor amikor k, csak ellenrzm a vlaszaimat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)