Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes pénteket! Ugye nem felejtettétek el, hogy maholnap játszhattok velünk a budapesti Árkád üzletközpont alsó szintjén Need for Speed: Carbonnal? Tegnap mi majdnem elfelejtettük :) Ha minden igaz, holnap délután a GSTV stábja (értsd Gyu és Berkenye) is kilátogat a helyszínre, hogy a decemberi DVD-n azok is megtekinthessék a rendezvényt, akik nem tudnak eljönni. Ha minden igaz, ma még egy fejlesztői videointerjú is kikerül a GSO-ra, és persze hírekből is lesz dögivel. Csapjunk is bele.

Hirdetés

Kisllatkereskedsben: - Uram, ajnlom ezt a szp papagjt! - Sokba kerl? - Nem. Radsul nagyon okos, egy ht alatt megtanulja a felesge nevt, kedvenc mondsait... - Hm... Akkor inkbb egy aranyhalat krek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)