Hirdetés

'Reggelt!

|

Kellemes csütörtököt! A figyelmesebbek már tegnap este észrevehették, hogy új taggal bővült a GameStar Online csapata Chesario személyében. Fogadjátok őt sok-sok szeretettel. Mind azon vagyunk, hogy még jobbá tegyük honlapunkat. A fejlesztések folyamatosan zajlanak a háttérben, s ennek egyik állomása volt az új munkaerő is. A jelek szerint a napi egy cikk is népszerű, de van még jó néhány ötlet a tarsolyunkban.

Hirdetés

Egy nap elmegy a zsirf a kisfival a kocsmba. Odamennek az antilop csaposhoz, zsirf papa rendel tz srt, a fia meg egy bambit. Telik-mlik az ido, fogyogat az ital, a zsirf rborul az asztalra s bealszik. A csapos odalp a kisfihoz: - Apu ma jl bepilt, mi? Mire a kissrc: - Az nem puma, hanem zsirf, cseszd meg!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)