Hirdetés

'Reggelt!

|

Szasztok! Miközben a kávé megpróbál életet lehelni a Burning Crusade bétájától tegnap éjszaka elnyűtt testembe, lassan nézegetem az érdekesnek tűnő híreket... Nem fogjátok elhinni... Már megint ez a "kedves", "szeretetreméltó" Jack Thompson ügyészek gyöngye machinál... Ezúttal... no de várjátok ki a hírt... ;) Addig is itt a szokásos agyzsugorító vicc. ;)

Hirdetés

- Vazze, nem értem a nöket. Tegnap is vettem neki virágot, mert gondoltam hátha örül neki. Erre néz rám bután. Aztán kapcsol, elkezd sírni, hogy biztos megcsaltam, és elmondott minden állatnak. Egy órán keresztül kellett nyugtatni. Soha többet nem veszek nőnek virágot.
- De hát nem csaltad meg?
- De, de most nem ez a lényeg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)