Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt mindenkinek eme borús reggelen. A napokban igen nagy demóáradat volt, no és tegnapra is jutott három. Egyelőre úgy néz ki, hogy ma nem érkezik ilyen szereplő. Nézzünk meg egy-két hírt és egy nevettető sort:

Egy ír férj beül egy kocsmába és egyik martinit a másik után vedeli. Az olajbogyót minden pohár ital után félreteszi egy befőttes üvegbe. Mikor megtelik az üveg, fizet és kitámolyog a kocsmából. A pincér érdeklődve utánaszól: - Hát azzal meg mihez kezd? - Tudja, a feleségem leküldött egy üveg olajbogyóért. A vonat étkezőkocsijában az egyik utas alaposan "bevacsorázott" és nem talált vissza a fülkéjébe, ahol a cuccait hagyta. A kalauz azonban a segítségére siet: - Kérem, mondja meg a fülkéje számát! - Hukk... nem tudom... - Nem emlékszik semmire, amiről felismerné a fülkét? - Dehogynem! - ragyog fel az utas arca - Az ablak előtt hatalmas rét volt és tehenek legeltek rajta...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)