Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggelt mindenkinek. Bár ismét koránkeléssel kellett ébredni, vigasz, hogy jó az idő, és már most reggel van néhány érdekesség. Amíg ezeket meglessük, jöjjön egy vicc:

Az osztályfőnöknő a gyerekekkel beszél a pályaválasztásról, hogy kinek milyen munka felelne meg. - Gyerekek, mondjátok meg, hogy mi tetszik nektek rajtam, és én megmondom, hogy mik szeretnétek lenni, amikor nagyok lesztek. Például te, Jancsika, mit szeretsz rajtam? - Nekem a tanítónéni haja tetszik. - Jól van, Jancsika, te biztosan az én fodrászom leszel. Na és te, Józsika? - Nekem a tanítónéni fogai tetszenek. - Jól van, Józsika, te biztosan az én fogorvosom leszel. Na és te, Ödönke? - Nekem a szemei tetszenek. - Akkor te lehetsz majd az én szemorvosom. Na és te, Pistike? Pistike kissé elpirulva: - Hú, tanítónéni, azt hiszem én most jöttem rá, hogy tehénfejő leszek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)