Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet mindenkinek eme korai órában. A ma reggelt sajnos egy késéssel kell indítsuk, noha időben nem lesz majd nagy eltolódás. Addig is nézzünk egy viccet, közben pedig mindenki támassza ki a szemét fogpiszkálóval, nehogy elaludjon :)

A rendőrök új lakást kapnak, így kivesznek egy hét szabadságot, hogy rendbe tegyék. Egy hét után ismét találkoznak, és tapasztalatot cserélnek: -Képzeld el, milyen trehány munkát végeztek ezek az építők. Ferdén rakták le a parkettát. Egy hetembe telt, amíg újból leraktam egyenesre. -Ne is mondd, nekem meg belüről be volt csomagolva az egész, így ráment a hetem, hogy kicsomagoljam. -Ti beszéltek! Nekem az egész hetem arra ment rá, hogy megtanítsam inni a családomat abból a magasan lévő láncos kútból.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)