Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt! Már kezdtem azt hinni, hogy feleslegesen ébredtem fel ily korán, de rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. Azért, mert nem ébredtem, hanem ébresztettek :) Mit szólnátok hozzá, ha holnap - mivel hétfő lesz - menni kéne iskolába?!

- Ha minden nap két órát gyakorolsz a hegedűn, mindig kapsz egy százast - ígérte nagymama Sanyikának. - Nem jó üzlet - mondta a gyerek -, a szomszéd bácsi kettőt ígért, ha nem hegedülök. - Honnan tudtad, hogy azok az emberek tolvajok? - Először azt hittem, hogy rakodómunkások, de amikor láttam, milyen szorgalmasan dolgoznak, rögtön gyanakodni kezdtem. Megy a csiga az úton azt mondja magában: - Én olyan hülye vagyok, én annyira hülye vagyok. Elgondolkozik. Én nem is vagyok olyan hülye, sőt, okos vagyok, nagyon okos. Ezt lekopogom -kopp, kopp- ki kopog? Jaj de hülye vagyok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)