Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemest. Akkor ahogy jól hallottam sokaknak véget ért az idei rémálom tegnap :) Egyenlőre ma reggel nincs extranagy érdekesség, van egy bejelentés, amely azonban azt hiszem nem hozza majd vörösen izzó lángba a világot...

- Hisz ön a repülő csészealjakban? - Hát persze! - Látott már valaha is ilyet? - Mióta elváltam, azóta nem. Az anya elkíséri a lányát a nőgyógyászhoz. Mikor végre ő is bejut a rendelőbe, így szól az orvoshoz: - Nos, mi van a kislányommal? - Valójában nincs jó színben -mondja az orvos- Egy kis változásra lenne szüksége. - Levegőváltozásra? - Nem. Névváltozásra. - Jean, hozza be a baltát! - Miért, uram? - Embert akarok magából faragni. - Szeretnék élesebben látni, Jean. mit tegyek? - Köszörültesse ki a szemeit, uram.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)