Hirdetés

'Reggelt...

|

Már-már azt hinné az ember, hogy ez monszun, de legalább Anglia, mikor egyszerre csak tündöklő kék ég fogadja, napsütéssel, 20 fokkal, felhők és víz hiányában. Erre mire kell felébredni reggel? Lehet elővenni a garázsból a tengeralattjárót. Ha tartós ütemben folytatódik a dolog, akkor kicsiny országunk is előszedheti a Balatonban állomásozó tengeralattjáró-flottáját. A tegnap esti meccsekre visszatérve, mindkettő igazán jó volt, nekem pláne, mivel mindkét eredménynek örülök.

Az idősödő, de még mindig mutatós asszonyka felkeresi az orvost. - Mit tegyek, doktor úr? Már a nyolcadik gyerekemet várom. - Ön okos asszony -próbálja felvilágosítani az orvos- miért nem védekezik? - Védekezem én, kérem, de a férjem sokkal erősebb. Zuhogó esőben megy a taxis az utasával, aki megjegyzi: - Uram, tudja, hogy beázik a kocsija a tetőablaknál? - Tudom. - Ez mindíg így van? - Dehogy! Csak ha esik az eső.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)