Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes reggeli órákat, remélem a Nap ki óhajt majd sütni a mai délelőtt folyamán. Péntek van, ami azt jelenti, hogy holnap hétvége, de sajnos csak két napig tart, már megint. Az iskola rémségeit elviselni kényszerülőknek még sajnos egy darabig várniuk kell, mire ettől többet aludhatnak egyhuzamban :)

- Grün képzeld, olcsóbb lett a marhahús! - Tényleg? - Nem, de képzeld! Kovács nagyon ideges, elmegy az idegorvoshoz. Elkíséri a felesége is, de nem megy be vele. Az orvos megvizsgálja Kovácsot, aztán azt mondja neki: - Önnek valami krónikus gátlása van, amely minden életörömétől megfosztja. - Pszt! - szól rá Kovács - Kint ül a várószobában.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)