Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot mindenkinek! No kérem, részünkről véget ért az idei CeBIT, ha minden jól megy a tél is elsunnyog végre, és és és... hmmm, ja igen. A mai napon igyekszem kitenni, hogy pontosan kik nyertek a World of Warcraft sorsoláson, de türelem, lehet, hogy a kedves kollégák még nem értesítették a szerencséseket. Egyelőre még csend van itt bent és nyugalom, amint tudom megérdeklődöm mi a helyzet. Még egy dolog: hamarosan bekötjük új szerverkénket, melyben teljesen új vas, dupla memória, és körülbelül tripla merevlemez van, mint eddig. Szóval türelem, hamarosan visszaállunk a megszokott kerékvágáshoz, és minden értelmes és mozdítható letöltést újfent megtalálhattok nálunk. Peace.

A szőke nő már több órája ül otthon az asztalnál és támasztja a fejét. A férj hazajön és csodálkozva kérdezi: - Mónika, neked nem a fodrásznál kéne lenned? Mire a nő a fejéhez kap és boldogan felkiált: - Ááá, Mónika !!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)