Hirdetés

'Reggelt...

|

Derűs reggelt! Ha nem is a legjobbon, de úgy tűnik jó úton haladunk, mert mióta van szavazásunk az idei nyárra, kezd picikét magához térni az időjárás :). Tegnap sporttörténelmi eseményt írtak a narancsmezes hollandok, ugyanis megtették az első lépést annak érdekében, hogy elmozduljanak az elátkozottságranglista éléről: büntetőpárbajt nyertek, a svédek ellen. Másfelől ott van Rossi aki végig valamivel Gibernau mögött motorozott, a végén pedig fél kör alatt úgy megizzasztotta Setet, hogy egy kis résen beszuszakolta magát... Hihetetlen.

Egy vénkisasszonyt megtámadnak egy sötét mellékutcában a pénzéért. Próbálja megmagyarázni, hogy nincs nála pénz, de a fiatal rabló gondolja, hogy valószínűleg a melltartójába dugta, és kezdi tapogatni. Mondja neki az öreglány: - Mondtam már, hogy nincs nálam pénz, de ha ilyen jól csinálja tovább is, írhatok magának egy csekket!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)