Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast mindenkinek. Mivel még a szervezetem nem állt vissza a tengeren túli időszámításról, természetesen ezen a békés vasárnapon sem tudtam tovább alukálni. Kicsit szétnéztem, és bár nem éppen E3-as felhozatallal szolgálhatok, azért akadt némi hír. Szeretném felhívni mégegyszer mindenkinek a figyelmét, hogy tegnaptól lehet szavazgatni, pontozgatni az idei E3 igencsak szemrevaló babáit :) Erre tessék.

Két cowboy ül a kocsmában, és beszélgetnek: - Te, látod azt a fekete kalapos fickót a sarokban? - Nem. Bum, bum, bum! Lelő a fickó mindenkit az ivóban! - Most már látod? - Igen. - Na, arra a fickóra nagyon haragszom!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)