Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast! Eljött hát a nagy nap. Az a nap, amikor a fórumunkban a nemrégiben közzétett szabályok életbelépnek. Remélem azért nem hiszi senki azt, hogy ki akarunk bárkivel is szúrni. Egyszerűen nagyobb rendet szeretnénk, és ennek érdekében bizony muszáj volt néhány keményebb szabályt kitalálni. A mai napon mindenkinek ki fogjuk törölni az aláírását, hogy tiszta lappal indulhassatok. Remélem csinálunk egy sokkal jobb fórumot, mint ami most van - bár sokak szerint a mostani is király :)

- Mit csinál legelőször a munkás, ha leesik az állványról? - ??? - Kiveszi a kezeit a zsebéből, hogy munkahelyi balesetnek látsszon.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)