Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Így a hét utolsó napjához érve, az ember (legalábbis én) már megint bosszankodik, hogy mily hamar elszállt ez a hét is. Holnap hétfő, újra meló/suli... nem akarom én senkinek elvenni az életkedvét, szóval mindenki most nyomjon egy mosolyt :). Ma két remek hír is érkezik (annyit előzetesbe: egy adag film, és egy várva-várt demó), tehát mindenki tartson velünk. De mindenekelőtt, íme a vicc:

- Anyu! Hazudtál nekem! - mondja Pistike méltatlankodva az anyukájának. - Hazudtam? Hogyhogy? - Azt mondtad, hogy a kistestvérem egy angyal. - Ez így is van. Öcsike tényleg egy kis angyal. - Nem igaz. Kidobtam az ablakon, de nem repült.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)