Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast minden kedves egybegyültnek. Ugye nem felejtettétek el, hogy rövidesen beindítom E3-as nagylistánkat, ahol természetesen napra készen értesülhetsz majd a show minden egyes mozzanatáról. Ha minden jól megy, Gyuék élőben is közvetítenek majd, és kis szerencsével a show közben küldenek majd képeket nekünk! Ez persze még a jövő zenéje... a mai napot tekintve azt kell mondjam, kánaán van. Bőség és rengeteg infó! Előbb azonban a vicc, mely lackama sponzorációjának hála kerül bele a köztudatba :)

Erdőben a nyuszika bemegy a húsboltba. - Medve! Adj egy liter húst! - Nyuszika, ha valahová bemégy illik köszönni, ráadásul az nem liter, hanem kilógramm. Menj ki és próbáld meg újra. A nyuszika kimegy és visszajön: - Hé medve! Egy liter húst! A medve nem bírja cérnával, így szól: - Na állj ide a pult mögé, majd én megmutatom. Kimegy, kopog, bejön. - Jó napot! Egy kiló húst kérek! Mire a nyuszika elkezd röhögni. - Medve! De hülye vagy, nem hoztál üveget...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)