Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindenkinek! Mindjárt fel is hívnám minden egyes "koránalvó" figyelmét, a tegnap este közzétett legújabb S.T.A.L.K.E.R. képekre! Izé... nem is tudom mit mondjak. Úgy gondoljátok tán, hogy kicsit nagyon odavagyok ezért a játékért? Hát kövezzetek meg, de szerintem a három nagyágyú közül most akkor is ez a legigéretesebb (bár ahogy látom szavazásunkat a vélemények igencsak megoszlanak :D). Mindegy, a lényeg, hogy lesz mit nyüstölni ebben az évben is. Nos, lássuk hát mi minden van itt ma reggelire. Játékdemó, animáció, képek, jah... és persze a vicc. HAveFuN!

Meséli a skót kisfiú az apjának: - Képzeld apa, megspóroltam 5 pennyt! - És hogyan? - Nem ültem a villamoson, hanem futottam mellette. - Hülye gyerek! Miért nem a busz mögött futottál, az 6 penny!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)