Hirdetés

Red Faction 3: Guerilla - Most már hivatalos

|

Végre hivatalosan is bejelentették a Red Faction harmadik felvonását, melyről kiderült, hogy nem is FPS.

Hirdetés

A Red Faction: Guerilla bármily meglepő, 3rd person shooter formájában valósul majd meg. 50 évvel járunk az első rész eseményei után, s a helyszín ismételten a háború római istenéről elnevezett Mars bolygó. A rosszfiúk a kolóniák lakóinak függetlenedési törekvéseit csírájában elfojtó Earht Defense Force kötelékéből kerülnek ki. A játékos az újjáalakult Red Faction mozgalom tagjaként hol egyedül, hol segítséggel, a gerilla harcmodor szabályai szerint vívja háborúját a megszállókkal. Parker istenhátamögötti bányatelepéről egészen az EDF hatalmas fővárosáig Eos-ig vezet utunk.
A sorozat védjegyének számító rombolható környezet természetesen visszatér, s technológia fejlődésének köszönhetően látványosabb lesz, mint valaha. A TPS nézet a Gears of War, Rainbow Six: Vegas ill. Kane & Lynch fedezékharcát hozza magával, s így a korábbi epizódokhoz képest némileg taktikusabbá válik a játékmenet.

A kép csak illusztráció, hivatalos megerősítésre nem került sor.

 

 

redfaction3.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)