Hirdetés

Red Alert 3 - Különleges egységek

|

Nézzük milyen különleges egységekkel tiporhatjuk majd sárba az ellent, hamarosan.

Hirdetés

Nemsokára már mindenki élesben tolja majd a Red Alert 3-at, éppen ezért fontos, hogy az igazi stratégák már előre tudják mire számítsanak a csatamezőn. Az alant látható kis videócska, minden oldalról bemutat néhány über egységet, melyek igen alkalmasak a megrendszabályozásra. Az egységek hasznosak, szépek, és sokféleképpen használhatjuk majd őket az összecsapások során. Az egyetlen dolog ami böki a csőröm, az a kommandós lányok egyeduralma. Az addig oké, hogy nagy emancipáció van meg minden, és a videókön is jobban néznek ki a bög..dögös csajok, de hát könyörgöm. Az oroszoknál, még majdnem oké is a téma, aki járt már arra, biztosan látott olyan igazi belevaló bábuskát akitől egy pofon bizony hetekig tartó szemöldökrángást okozott. A japán kislányka azonban szerintem kicsit röhejes, az amcsiknál pedig nekem személy szerint jobban bejött a szivarozó faszi a "keep 'em coming" dumájával. Na mindegy, hát nem én vagyok a designer - hálisten - de a mai világban már kicsit túlzásba vitték, ezt a hirdessen nővel mentalitást. Lassan tényleg igaza lesz a Kretén Magazinnak, és jön a tubusos nő. Azért a videót érdemes megsasolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)