Hirdetés

Red Alert 3 - gyere és nyomassad mert jó!

|

Itt a nagy lehetőség, hogy egy fergeteges partin kipróbáld a C&C sorozat legújabb epizódját!

Hirdetés

Kicsiny hazánkban, egészen pontosan a holnapi napon rendezik meg azt a szerényke kis összeröffenést, melyre több milliárd megszállott játékost várnak a szervezők! Na jó, öröm lesz és bódogság, ha csak jó páran eljöttök, de a lényeg alant olvasható:

Nem kevesebb, mint 80 számítógépen folyhat majd a küzdelem, és a legjobbak az esti VIP party sztárvendégeivel is megmérkőzhetnek. Megtapasztalhatjuk az is, hogy Dukai Regina és Debreczeni Zita miként száll véresen komoly küzdelembe! Elméletileg még valami aprócska meglepetést is kapnak a jelenlévők, ha nem így lesz, akkor meg lehet próbálni elcipelni a szépséges leányzókat :)

Hallga csak tehát:
Helyszín: Budavári Labirintus
Időpont: október 31., péntek 14:00-24:00 (VIP party 19:00-tól)
Belépés: Iingyenes!

Jó játékot mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)