Hirdetés

Red Alert 3 - először PC-re

|

Betonbiztos megjelenési dátumokkal jelentkezett az EA. Elsőként PC-re érkezik az új Red Alert.

Hirdetés

Az Eurogamer, állítása szerint tuti megjelenési dátumokkal rendelkezik Red Alert ügyileg. Az infó szerint PC-re október 31-én érkezik a drága, majd november 14-én Xbox 360-ra. A PS3 verzió fejlesztését még júniusban leállították, azóta semmit nem tudni róla. A Red Alert 3 rajongóknak tehát nem kell már sokáig várni, hamarosan mindenki letorre..megvásárolhatja majd a kész játékot, és kipróbálhatja milyen az élet atombomba nélkül a C&C világában. Addig is álljon itt egy kis videó, amelyben a co-op kampány tutiságait szemlélhetjük meg.

Közben találtam még egy videót, melyben meghallgathatjuk, amint a hősies amerikaiak is beszállnak az össznépi mészárlásba, és elindulnak megrendszabályozni az "istentelen kommunistákat".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)