Hirdetés

Razer Blade - hasít az új modell

|

A Razer bejelentette az új Razer Blade notebookot, amely gyorsabb processzorral és több grafikus memóriával lett felszerelve, ezáltal a gamereknek ideális választás lehet.

Hirdetés

Elkészült a Razer Blade legújabb, 2016-os kiadása, amely a korábbi változathoz képest erősebb hardvert kapott, ugyanakkor természetesen a Razer megtartott mindent, ami jól működött, ezáltal pedig egy igencsak vonzó vasat hoztak össze a gamerek számára. 

Az új, 14 hüvelykes (és ezáltal 3200 x 1800-as felbontással vigéckedő), IGZO panellel ellátott, multi-touch érintőkijelzős Blade kívülről szinte kiköpött mása az egy évvel ezelőtti modellnek, a lényeg a burkolat alatt van: egy Intel Core i7-6700HQ quad-core processzor, egy NVIDIA GeForce GTX 970M videokártya (6 GB GDDR5 VRAM-mal), 16 GB DDR4 RAM (2,133 MHz), Windows 10 64-bit operációs rendszer és 256 GB vagy 512 GB SSD található benne. Fontos megemlíteni még vele kapcsolatban a billentyűzet RGB-s háttérvilágítását, ami gombonként változtatható, a 802.11ac-s Wi-Fit, a három USB 3.0 és Thunderbolt 3 portot, valamint a Bluetooth 4.1, 7.1- csatornás audio és sztereó hangszórókat. Íme mindez mozgásban: 

Ha mindez még nem lenne elég a boldogsághoz, az új Blade kompatibilis a Razer Core grafikus dokkolóval is, ami azt jelenti, hogy ha kevesellnénk az NVIDIA Geforce GTX 970M erejét, akkor akár asztali kártyát is használhatunk. 

A megújult Razor Blade 1999 dolláros (körülbelül 555 ezer forintos) árcédulája (a 256 GB-os modell esetében) bár még mindig borsos, a tavalyi kiadáshoz képest így is 400 dollárral olcsóbb. Mit gondoltok a noteszgépről? Megéri az árát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)