Hirdetés

Rádiózz konzolon!

|

A Virgin Radio elindítja szolgáltatásait konzolokon is, amelyekbe a beépített böngészőkkel hallgathatnak bele a Wii és PS3 tulajdonosok.

Hirdetés

A Virgin egyébként az első olyan angol cég, amely konzolra készített bármilyen tipusú szolgáltatást. Játék közben ugyan zenét hallgatni sajnos nem lehet, de a széles zenei kínálatból mindenki megtalálhatja azokat a slágereket, melyek fülének kedvesek. A Virgin arra a kérdésre, hogy miért indítják be a szolgáltatást azt felelte, hogy megpróbálnak eljutni a újabb generációkhoz is, ez pedig csak úgy sikerülhet, ha szolgáltatásaikat olyan helyeken is értékesítik, melyekre a fiatalok fogékonyabbak. Az Xbox 360 egyébként csak azért maradt ki a szórásból, mert nem rendelkezik böngészővel, így egyenlőre nem kompatibilis a rendszerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)