Hirdetés

Radeon HD 2900 XT a GeForce 8800 GTS ellen

|

Az ATI sajnos sokat késett új DirectX 10 technológiával felvértezett grafikus kártyáival, ráadásul szinte minden kategóriában alulmúlta az azonos árú GeForce kártyákat.

Hirdetés

A MadShrimps szerkesztői most az NVIDIA 8800-as széria legkisebb kártyáját, a GeForce 8800 GTS 320 Mb-os változatát vetették be az ATI új fegyvere, a Radeon HD 2900 XT kártya ellen és meglepő teljesítményt tapasztaltak. Az új ATI végre megverte a 8800 GTS kártyát és a több VRAM még vonzóbbá teheti a hardvert, ám az árak tekintetében már nem olyan fényes a helyzet, hisz míg odaát 257 dollárba kerül egy 8800 GTS, addig az új Radeon induló ára 339 dollár körül alakul ( a teszthez használt HIS féle változat 357 dollárba kerül). A részletes eredményekhez kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)