Hirdetés

Project M.O.J.O - a Mad Catz is beszáll a konzolbizniszbe

|

Ha idén valamiből nem lesz hiány, akkor azok az androidos konzolok. Íme a negyedik versenyző, amit az eddig perifériákat gyártó Mad Catz cég állított össze. Nem rossz.

Hirdetés

Kezdetben vala az OUYA, s mi láttuk, hogy ez jó. Ezt követte a GameStick, ami ugyan szintén androidos konzolként kerül majd piacra, de hordozhatósága és kialakitása miatt érdemes rá felfigyelni.

A múlt héten bejelentett Gamepop már többnyire negatív visszhangot váltott ki, „OUYA klón”-nak bélyegezték, ráadásul az előfizetéses rendszer, amelyben megvásárolható, szintén nem nyerte el mindenki tetszését. De nem ítélkezünk egyelőre, ahogy kipróbálhatjuk őket, majd eldöntjük, hogy melyiknek lehet esélye fennmaradni. Ez az új versenyzők érkezésével egyre nehezebb lesz, és nem kizárt, hogy az E3-on még találkozhatunk eddig be nem jelentett androidos konzolokkal, de az is biztos, hogy ott fog részletesen bemutatkozni a Mad Catz Project M.O.J.O. nevű eszköze is.

Darren Richardson, a Mad Catz vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a M.O.J.O olyan, mint egy okostelefon kijelző nélkül. A cég a hardveres teljesítményre helyezte a hangsúlyt, és a gyakorlott androidos fejlesztőkben bíznak, nincs saját alkalmazásboltjuk. Bár a konzol specifikációja egyelőre nem ismert, a Mad Catz nemrég kötött megállapodást az Nvidiával, ez alapján pedig igen valószínű, hogy a TegraZone-ban fellelhető összes játék elérhető lesz a M.O.J.O-ra megjelenésekor, de ha minden jól megy, más játékokat is támogatni fog. A 16 GB-os belső tárhely nem tudjuk, mire lesz elég, tekintve hogy az olyan játékok mérete, amik jól néznek ki egy HDTV-n is, ritkán megy 1 GB alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)