Hirdetés

Project Aftermath demó lokálban

|

Bizonyára mindenki hallott már a Gamesfaction legújabb játékáról.Aki esetleg nem, az most kipróbálhatja...

Hirdetés

A Gamesfaction egy független játékfejlesztő stúdió, amit 2006 februárjában alakított két veterán játékipari harcos, név szerint Lee Hickey és Malcolm Reed. Az urak olyan játékok fejlesztésében vettek már részt mint a Tycoon City: New York, Risk2 vagy a Monopoly Tycoon. Jelen hírünk tárgya első saját kreálmányuk, egy általuk "arcade RTS"-nek nevezett alkotás. A játék sztorija nem túl bonyolult, körülbelül olyasmi, hogy mindenki meghalt, a többiek megsebesültek. Ránk hárul a feladat, hogy maximum négy osztagnyi katonával bosszút álljunk. Katonáinkat több mint 100 féle fegyverekből és egyéb cuccokból álló arzenálból öltöztethetjük, hogy mindig a küldetésnek megfelelő eszközök legyenek nálunk. Nem is jártatom itt tovább a számat, nézze meg mindenki magának.

PROJECT AFTERMATH DEMÓ

(198 MB)


pa_wallpaper_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)