Hirdetés

Prince of Persia Classic a dobozra

|

A Gamespot egyik cikkében érdekes eseményről olvashatunk: az ESRB egy még be sem jelentett játékot kategorizált "12 éven felülieknek" címkével, és ez a Prince of Persia Classic. A játékhoz viszont csak az Xbox 360 nevet rendelték hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, itt nem az új Prince of Persia játékról van szó, vagyis nem az új trilógia folytatásáról, ugyanis az Ubisoft szerint az új játék több platformon lesz elérhető, így inkább arra tippelhetnénk, hogy ez az eredeti, Jordan Mechner-féle régi Prince-nek egy Xbox-os változata lesz, az eredeti cikk szerint egy Xbox Live Arcade-változat. Az Ubisoft képviselője még nem reagált a hírre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)