Hirdetés

Prey - hivatalosan!

|

Szkenek és furcsaságok után végre itt a hivatalos bejelentés a Prey-re. A Take-Two és a 3D Realms közösen mesélt kicsit a készülő "forradalmi első személyű akció játékáról", amelyet konzolra és PC-re egyaránt a Human Head Studios készít a 3D Realms felügyelete alatt. George Broussard, a cég elnökének elmondása szerint már régóta fejükben volt a játék ötlete, csupán vártak a lehetőségre annak megvalósításához. Peeersze, a Duke Nukem Forevert is azért nem merik kiadni, mert félnek, hogy csalódást fognak okozni :) Szükségük volt egy megfelelő fejlesztőgárdára és egy Doom 3 szintű engine-re. Állítólag olyan új játékmenetbeli lehetőségeket építettek a játékba, hogy kettéáll a fülünk. A történet pedig tökön ragad majd, ezért aztán semmit nem mondanak róla. A játékot tehát a Doom 3 kicsit átalakított motorja hatja. Hova alakítják már szegény Quake 3 szívét? :D Az E3-on hajlandóak majd mesélni egy kicsit többet, de akkor is inkább csak vetítés lesz az ATi társaságában, kipróbálni nem lehet. A PC Gamer júniusi számában fogják majd felfedni a sztori egyes részleteit. A várható megjelenés 2006 (+ egy-két év...?).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)