Hirdetés

Postal - Születésnapi kiadvány

|

A Running With Scissors hivatalos sajtólevélben értesített bennünket, hogy a Postal közelgő tíz éves szülinapja alkalmából egy fincsi gyűjtői kiadványt dob majd piacra.

Hirdetés

A Running With Scissors véres akciójátéke, a Postal hamarosan betölti 10. életévét. Ennek örömére a srácok egy tíz éves gyűjtői kiadvány piacra dobását tervezik, melynek részletei a hivatalos oldalon már napvilágot láttak.

47344.jpg

A csomag tartalmazná az első Postal gammát, egy Special Delivery-t extra pályákkal, a Postal 2-öt, a második rész kiegészítőlemezét, az Apocalypse Weekendet, három fincsi modifikációt, amelyek a második részhez készültek, kulisszatitkok videót, videóelőzetest a készülő Postal filmről és Postal 3-ról. Ezenkívül a gyűjtői kiadvány doboza magában rejti majd a játék teljes zenei anyagát, valamint jó pár Postal matricát.

A teljes csomag megjelenési dátumáról egyelőre nem nyilatkozott a Running With Scissors, viszont végleges árcédulát már kapott a kicsike. 39.99 dollárt kell majd leszurkolni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)