Hirdetés

Postal 3 - folytatódik a brutálbotrány

|

A Running With Scissors fejlesztőcsapat vezetője, Vince Desi a FiringSquadnak megerősítette, hogy készül a Postal 3.

Hirdetés

A brutalitásáról elhíresült akciójáték-sorozat harmadik darabja PC-re és Xbox 360-ra is megjelenik, várhatóan valamikor 2008. második felében. A második rész az Epic Games álta kifejlesztett Unreal Engine 2-t használta, ám a Postal 3 már a Valve Software Source engine-jére épül majd. Korábban hallani lehetett már a harmadik rész létezéséről, de a mostani infók már sokkal konkrétabbak.

Kiderült továbbá, hogy a fejlesztők együttműködnek az orosz székhelyű Akella stúdióval, akik nem csak a fejlesztésben, de a játék majdani kiadásában is segédkeznek majd egyes régiókban. Ami a játékmenetet illeti, igyekeznek tovább fokozni a nyitottság érzését. Nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói visszajelzésekre az előző részek kapcsán. Annyi újítást szeretnének belepakolni, hogy a játék elejére egy komplett gyakorló küldetést terveznek azok megismertetésére.

Mivel a megjelenés nagyon messze van még, a csapat addig is szeretne valamivel kedveskedni a rajongóknak: az egyik "ajándék" a Postal

játéksorozat által inspirált zenei gyűjtemény CD, ami valószínűleg azúttal is a DirectSong.com rendszerén keresztül lesz elérhető, ahogy az annak idején a Prey
-nél is volt. A másik bónusz szintén egy gyűjtemény. A korábbi Postal
játékokat összecsomagolva egyben is meg lehet majd vásárolni. Már neve is van: Postal Fudge Pack, vagyis karamell csomag :) Az elnevezés onnan ered, hogy a játékok mellett néhány extra bónuszt is tartalmaz majd a csomag. Közben már megvan a Postal-film főszereplője is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)