Hirdetés

Pong: Az örök klasszikus

|

A mai ajánlónkban főszereplőjét reméljünk nem szükséges bemutatni senkinek. Ha mégis, elérkezett a megfelelő alkalom.

Hirdetés

Hivatalos forrásokra alapozva a Pongot nem nevezhetjük a világ legelső árkád videójátékának, azonban mégis társíthatunk hozzá egy „világelső" titulust, ugyanis személyében köszönthettük az első olyan játékot, mely bekígyózott és elterjedt a háztartásokban. Harminchét évvel ezelőtti bemutatkozása után megérkezett játékportálunkra, immáron a Játéközön.hu egyre gyarapodó felhozatalát bővíti az örök klasszikus Atari produktum. Történelmi jelentőségűnek is nevezhetnénk hirtelen felbukkanását, az adatbázisban keresgélve azonban rálelhetünk ikertestvérére. A duplaposztok elkerülése érdekében ajánlott használni a keresés funkciót, nehogy hasonló helyzet alakuljon ki. Lehet belőle öt, ötvenöt vagy ötvenötmillió, a GSO hasábjain eddig kénytelenek voltunk nélkülözni a Pongot. Tekintetünket szegezzük a labdára és győzedelmeskedjünk a néha-néha hibázó gépi ellenfelünk felett egyszerű szabályok figyelembe vételével.

pong-jo_f.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)