Hirdetés

Playstation3 250GB: hivatalos angol ár jóváhagyva

|

Bejelentették az október 1-én érkező 250GB-s PS3-ak hivatalos ajánlott fogyasztói árát.

Hirdetés

Még a múlt hétről szivárgott ki az a mostanra már hivatalosnak számító bejegyzés, miszerint a Sony új termékének, a Playstation3 250GB-s változatának milyen árat is szán majd.
Az európai érkezés október 1, míg a mai naptól már kapható a konzol az Egyesült Királyságban.

A Fifa10 és a Need for Speed: Shift társaságában érkező Playstation3 250GB ajánlott ára tehát 299.99 angol font lesz, ami nem egészen 90 ezer forint mai árfolyam szerint – ami több, mint kedvező. A csomaghoz jár még értelemszerűen egy vezeték nélküli DUALSHOCK3 kontroller, egy tápkábel, egy AV és egy USB zsinór.

Az ajánlott ár ellenére Angliában akad egy-két viszonteladó, akik még lejjebb viszik az árakat: ők 285 fontért (85 ezer forint körül) vesztegetik majd portékájukat, míg a 120GB-s PS3 249.99 font, azaz valamivel több, 70 ezer forintos áron vihető haza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)