Hirdetés

Feltörték a PlayStation hivatalos Twitter fiókját?

|

A hivatalos PlayStation Twitter oldal kirakott néhány fura üzenetet, melyek azóta már lekerültek a profilról. Jó eséllyel hackertámadás áldozatai lettek a Sony közösségi oldalaiért felelős munkatársak.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Twitter fiókot átvethette egy csoport hackker, akik több nagyon fura üzenetet is kitettek a profilra. Ezeket a Sony már töröltette, de a NeoGAF fórumozói azért lementettek néhányat. Az igazán ijesztő része ennek az, hogy a hackerek azt állítják, betörtek a PSN-be is.

Ez könnyen lehet egy nagyobb blöff, hiszen a PSN-t azért egy picit komolyabb falak védik, mint a Twitter jelszavakat, de biztos, ami biztos, nézzetek rá fiókjaitokra, és ha úgy érzitek, akkor talán egy jelszó változtatás is tanácsos lehet.

A Sony egyelőre nem reagált sem a Twitter zűrre, sem arra nem adott választ, hogy valóban betörtek-e az adatbázisba. Ha lesz hivatalos infó az ügyben, természetesen értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)