Hirdetés

PlayStation Plus - rettegés és akció az októberi kínálatban

|

Az előfizetők a Halloweenra hangolódhatnak, vagy kipróbálhatnak egy új sportot.

Hirdetés

A Microsoft egy közepesen kielégítő ajánlattal jelentkezett a következő hónapra Gold előfizetőinek, és most a Sony sem csap oda igazán.

Hirdetés

Az egyik kiemelt, PlayStation 4-es játék a Friday the 13th: The Game lesz, egy aszimmetrikus multiplayer játék, melyben legfeljebb hét potenciális áldozat szerepében menekülhetünk és próbálhatunk minél tovább életben maradni, vagy Jason Vorheesként kergethetjük őket. A másik a Laser League, szintén egy multis játék, melyben az a feladat, hogy kerülgessük az ellenfél csapat lézereit.

Jár még két, cross-buy-os, PlayStation 4-en és PlayStation Vitán egyaránt játszható játék, a Rocketbirds 2: Evolution és a 2064 Read Only Memories, a The Bridge, ami PS3-on, PS4-en és PS Vitán is megy, illetve a Master Reboot, ami csak PS3-ra szól. Aki még nem töltötte le, október 2-ig még behúzhatja a PSVR-os Here They Lie-t, valamint november 6-ig a PlayLink-es, magyar felirattal és szinkronnal ellátott Knowledge is Powert. 

Elégedettek vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)