Hirdetés

PlayStation Plus - ősi démonokkal harcolunk és a túlélésünkért küzdünk majd novemberben

|

A következő hónapban két eltérő stílusú, de egyformán izgalmas alkotással lep meg minket a Sony.

Hirdetés

Az utóbbi néhány hónapban elég ütős címeket zsebelhettek be ajándékként a PlayStation Plus-előfizetők, ezen a téren sem lehet okuk a panaszra. A tendencia novemberben sem törik majd meg.

Hirdetés

A Sony ma bejelentette, mit csomagol a Plus előfizetés mellé novemberben, és ezúttal is elégedettek lehetünk a választékkal. Az első ajándék a Team Ninja 2017-es akció-szerepjátéka, a Nioh, amiben egy nyugatról érkezett fickóval kell ősi démonokat kaszabolnunk Japánban, és ez kifejezetten jó móka. A másik pedig a Red Barrels szintén 2017-ben megjelent kalandja, az Outlast 2. Ebben a túlélőhorrorban egy szekta őrült tagjaival nézünk szembe, és fegyver nélkül, leginkább bújkálva kell életben maradnunk köztük.

A választék tehát elég változatos, így valószínűleg jövő hónapban sem unatkozunk majd. Ti elégedettek vagytok az ajándékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)